Club van Honderd wordt "Vrienden van FC Breukelen"

2013-09-13_50euro.jpg
Afgelopen week - en net op tijd voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen - hebben de leden van de Club van Honderd een brief ontvangen waarin is aangekondigd dat de Club een naamswijziging heeft ondergaan. Het bestuur van de club, bestaande uit Henk van Laatum, Sandor Presburg, Bram van Vliet en Bert de Wit, was tot de conclusie gekomen dat de naam nogal eens verwarring opriep. Potentiële nieuwe leden dachten namelijk dat ze honderd euro per jaar moesten betalen. De naam stamde dan ook nog uit het tijdperk van de gulden en de bedoeling was natuurlijk om het equivalent, dus vijftig euro over te maken.

Daarom is nu gekozen voor een meer eigentijdse naam: Vrienden van FC Breukelen. De doelstelling is echter onveranderd gebleven: het steunen van speciale projecten van de vereniging waarvoor in de normale exploitatie eigenlijk geen budget is. Zo is het afgelopen seizoen een ruime bijdrage betaald aan de verfraaiing van de kantine, aan de geslaagde trip van enkele jeugdteams naar Denemarken en aan een bijdrage voor een trainingsweekend voor de selectie tijdens de winterstop.

Een ander groot voordeel is dat alle leden van de Vrienden van FC Breukelen een pasje hebben waarmee ze gratis toegang hebben tot de wedstrijden van het eerste elftal. Met de naamswijziging hoopt het bestuur meer leden te kunnen werven om meer ondersteuning te kunnen bieden aan speciale projecten. Mocht u ons ook willen steunen, dan liggen er vanaf nu inschrijfformulieren in de bestuurskamer. Word ook Vriend van FC Breukelen!