Nieuw FC Breukelen 3 maakt indruk in eerste bekerpot

3.jpg

argon.jpg
Een nieuw derde elftal, gevormd uit voormalig spelers van het 2e, 3e en 5e plus wat oude bekenden en een speler afkomstig van v.v. Maarssen heeft de intentie het verschil tussen de seniorenselectie en de overige reserve elftallen te verkleinen. Sinds dit jaar is er een heel nieuw elftal van de grond gekomen. De ploeg is op 6 augustus begonnen met trainen en speelde als voorbereiding daarnaast een tweetal oefenwedstrijden tegen de derde elftallen van s.v. Geinoord en a.s.c. Nieuwland.

De eerste wedstrijd tegen Geinoord leverde een moeizame 4-3 overwinning op, duidelijk was dat de ploeg aan elkaar moest wennen. Goals kwamen van Danijel, Sven en Jesper. De oefenwedstrijd tegen Nieuwland ging met 3-2 verloren. Hier kwamen de goals van Sven en Patrick.

Op zaterdag 7 september was het dan eindelijk zover: de eerste bekerwedstrijd tegen s.v. Argon 9. Vanaf de aftrap was goed te merken dat FC Breukelen gedreven en geconcentreerd aan het nieuwe seizoen wilde beginnen wat resulteerde in een 3-0 voorsprong binnen het half uur via Sven (2x) en Irvin. Na de rust werd uitgelopen naar een comfortabele 7-0 stand door goals van Michael, Danijel, Patrick en Emiel. Een mooi begin van de bekercompetitie.

Zaterdag 14 september staat de eerste competitiewedstrijd op het programma, direct een Stichtse Vecht-derby tegen s.v. De Vecht 2. De aftrap is om 12.30 uur op Sportpark Broekdijk-Oost.

7 september 2013, FC Breukelen 3 - s.v. Argon 9, 7-0 (3-0)

Goals: Sven (2x), Irvin, Michael, Danijel, Patrick en Emiel.

Opstelling

Sander Mur, Mick van der Vliet (‘65 Philip Wels), Rick van der Velde, Sven Eggermont, Gerard Uittenbosch (‘65 Irvin de Vette); Emiel Schnell, Luuk Otten (‘45 Jesper Binkhuysen), Danijel Mahmutovic; Philip Wels (‘45 Dominique van Stroe), Marcel van Oosterom (‘65 Patrick Mur) en Irvin de Vette (‘45 Michael Burkel).

Foto’s: Nico van Stroe.

bon.jpg
dsc00317.jpg
dsc00327.jpg
dsc00330.jpg
dsc00363.jpg
dsc00369.jpg
dsc00415.jpg