F1 wint ruim van Wasmeer F3 voor de beker

Afgelopen zaterdag stond voor de F1 de eerste wedstrijd van het seizoen op het progamma. Een bekerwedstrijd thuis tegen Wasmeer F3. Vanaf het begin drongen wij de tegenstander ver terug op eigen helft. De eerste goede kans voor ons ging nog net naast, maar niet veel later was het wel raak. Een goede combinatie door het midden werd prima afgerond: 1-0. De volgende treffer liet niet lang op zich wachten. Uit een hoekschop werd van dichtbij 2-0 binnengekopt. Een prima schot van rechts leverde 3-0 op.

Wasmeer was welgeteld één keer in de buurt van ons doelgebied, maar kon daar geen gevaar stichten. Zo liepen we vrij eenvoudig uit naar een 6-0 ruststand. De tweede helft waren we ook oppermachtig, maar omdat het allemaal te gemakkelijk ging, gaven we onnodig ruimte weg, waarvan Wasmeer twee keer wist te profiteren. Aangezien wij nog viermaal scoorden, was de eindstand 10-2. We waren duidelijk een maatje te groot voor Wasmeer dat als een prima sparringpartner fungeerde.