E3 verliest onverdiend van s.v. Loosdrecht E3

Onze jongens van de E3 hebben vanavond hun inhaalwedstrijd tegen de E3 van Loosdrecht onverdiend verloren. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. We kregen in het begin wel wat kansjes, maar wisten jamergenoeg niet te scoren. Loosdrecht deed dit wel in een van hun spaarzame kansen: 0-1. Gelukkig ging de E3 wel gewoon door met lekker combineren. Er werd gewoon goed samengespeeld. Dit resulteerde in een korte tijd in twee doelpunten. Loosdrecht gaf zich echter nog niet gewonnen en wist kort na onze 2-1 te scoren: 2-2. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust begonnen onze jongens vol goede moed, maar het was Loosdrecht dat binnen korte tijd twee keer scoorde: 2-4. Dan er toch nog maar even een schepje bovenop doen. Het duurde even maar we wisten toch 3-4 te scoren. En binnen vijf minuten na de derde treffer werd ook de vierde gescoord: 4-4! Onze jongens hadden Loosdrecht wakker geschud. Zij gingen weer fanatiek in de aanval met als resultaat de 4-5. Tja, dan moeten wij ook maar eens weer scoren. En dat gebeurde ook: 5-5. Er zat meer in en met wat meer geluk hadden we de winnende treffer gemaakt. Maar zoals zo vaak in deze competitie zat het geluk niet mee. Loosdrecht maakte nog wel een doelpunt: 5-6.

Met een laatste slotoffensief probeerden onze jongens alsnog de dikverdiende gelijkmaker te maker. Vlak voor het einde zagen we een schot van Mart heel langzaam richting de hoek van het doel gaan. We wilden de bal er allemaal inkijken. Op het laatst bedacht de bal zich en besloot om tegen de paal te rollen en vervolgens weer het veld in. Balen. Kort daarna floot de scheidsrechter voor het einde. Eindstand 5-6. Een gelijkspel was verdiend geweest, maar helaas: het zat er niet in.

Het positieve van deze wedstrijd was de strijdlust van onze jongens, mat name in de tweede helft. Het goed proberen samenspelen met als resultaat een paar prachtige combinatieaanvallen. Met een beetje meer geluk als eindresultaat een doelpunt. Het proberen terug te verdedigen en daarbij ook op de juiste manier je lichaam gebruiken. De doelpunten werden vandaag gemaakt door Thomas (2x, waarvan één met wat hulp van de verdedigers van Loosdrecht), Joost (goed doorzetten), Sten (mooi afstandsschot) en Aboubakar.

Tim, Richard, Danny, Tom, Aboubakar, Mart, Joost, Thomas en Sten, maandag is de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Nog één keer met volle inzet voetballen voor een mooi resultaat tegen s.v. De Vecht E2.