D-meiden ruiken aan seizoen 2013-2014

nita.jpg

Ook al is het seizoen 2012-2013 bijna afgelopen en zijn de laatste competitiewedstrijden nog maar net achter de rug, de meiden van de D lijken al met de voorbereiding op het nieuwe seizoen bezig te zijn. Woensdagavond 22 april de eerste wedstrijd op een heel veld als voorbereiding op wat voor een aantal meiden komen gaat. Een groot veld, het hoofdveld, grote doelen, buitenspel, elf tegen elf en als tegenstander een aantal reusachtige meiden uit Nieuwer ter Aa. Een scenario om bang van te worden.

Maar niet onze meiden. Alsof ze nooit anders gedaan hadden, gingen ze de sportieve strijd met de meiden van Nita aan. Het spel ging gelijk op met kleine kansjes aan beide zijden, FC Breukelen beter in het samenspel, Nita fysiek sterker, maar uiteindelijk alles in evenwicht. De sportieve wedstrijd onder een flets zonnetje eindigde in 0-0.

Volgende week woensdag om 18.30 uur komen de dames C1 van mijn liefde (sorry) VIOD uit Tienhoven op bezoek. Als er gejuicht moet worden, voor wie dan ook, zal ik dit ingetogen doen. Na volgende week zien we wel of we wellicht nog een keer oefenen of dat we nog wat trainen. Ook staat er nog een wedstrijd tegen de ouders op het programma met een gezellige afsluiting. Je hoort of leest hier nog meer over.

Volgend seizoen ligt het in de bedoeling met een dameszevental en een elftal te gaan starten, we kunnen daarom nog wel een paar dames gebruiken die in 2000, 2001 of 2002 zijn geboren. Dus als je meiden weet … Op de foto de negentien kanjers van wie we wekelijks genieten.

130523_d-meiden_tegen_nita.jpg