F4 wint dit seizoen voor de tweede keer van De Vecht F1

Afgelopen zaterdag waren we weer vrij van de competitie, maar hadden we een oefenwedstrijd in Loenen tegen s.v. De Vecht F1. Vóór de winterstop hadden we al een keertje tegen hun gespeeld, maar dan voor de beker en met 5-1 gewonnen. Aangezien we vorige week in de competitie tegen een flinke nederlaag aanliepen, was De Vecht een prima tegenstander om ons vertrouwen weer wat op te krikken. We begonnen de wedstrijd zeer gretig en zochten al snel het doel van de tegenstander op. De eerste beste kans was meteen raak en na één minuut spelen kwamen we op een 0-1 voorsprong. Niet veel later lag nummer twee in het mandje na een mooi afstandschot.

De Vecht probeerde het wel om wat terug te doen, maar gevaarlijk voor ons doel werden ze niet. Halverwege de eerste helft kwamen we op een 0-3 voorsprong na een prima aanval. Even later werd het ook nog 0-4 door een fraai schot van afstand dat via de onderkant van de lat binnenviel. Toen deed De Vecht vlak voor rust wat terug en zette een 1-4 ruststand op het bord. De tweede helft gebeurde er niet zo veel meer. De Vecht wist nog één keer te scoren en zo een 2-4 eindstand neer te zetten. De score had hoger uit kunnen pakken als we vaker de vrije man hadden aangespeeld en wat scherper waren in de afronding. Desalniettemin een prima overwinning.