D6M wint van Huizen D7M op ijskoude lentedag

huizen.jpg

Onder bijna Siberische omstandigheden stond om 10.00 uur de thuiswedstrijd tegen s.v. Huizen D7M op het programma. De wedstrijden voor de jongste jeugd waren vanwege de barre omstandigheden afgelast, maar voor onze bikkels ging het gewoon door. Deze week nog zonder ons nieuwe teamlid Kim, beterschap Kim. Voor de rest was ons team compleet. Na een goede warming-up was het tijd voor een paar korte instructies: probeer rustig te voetballen, niet de bal meteen wegschoppen, maar kijken waar een medespeler vrijstaat.

Het kwartje leek te zijn gevallen, want er werd door de meiden bij vlagen prima overgespeeld en al vrij snel lagen er twee treffers in het netje. Bij rust 3-0 voor, zodat we met een gerust hart Jasmijn konden uitlenen aan de D7M die op het veld naast ons tot ieders en vooral hun eigen verbazing De Zebra’s D2 (jongensteam!) van de mat speelden. Dit hadden deze jongens nog niet meegemaakt. Knap gedaan, meiden!

In de tweede helft speelde de D6M de wedstrijd netjes uit en vielen er nog drie doelpunten, zodat het uiteindelijk 6-0 werd. Volgende week geen voetbal, maar eieren zoeken, of weer sneeuwballen gooien, wie zal het zeggen? De week daarop uit tegen De Zebra’s. Kijken of wij het kunststukje van D7M kunnen herhalen en de week daarna uit of thuis tegen de koploper Breukelen D7M. Allemaal fijne paasdagen toegewenst.