Veteranen 3 in Siberische omstandigheden langs Bloemenkwartier

Het zou op 23 maart dan wel lente moeten zijn, maar daar was aan het Kininelaantje in Loosdrecht niets van te merken. Met een gevoelstemperatuur van -9 graden moesten de legendes aantreden tegen het laaggeklasseerde Bloemenkwartier. Met gelegenheidskeeper Max tussen de ijspegels werd direct de aanval gezocht. Bloemenkwartier kon met de wind tegen niets tegenover het combinatiespel van FC Breukelen zetten. Toch was het slechts 0-2 bij rust en de tweede helft moest tegen de snijdende wind in worden gespeeld.

Deze periode gaf desondanks hetzelfde spelbeeld te zien als de eerste en uiteindelijk stond er een verdiende 1-3 overwinning op het scorebord. Het is goed te zien dat er spelers zijn die zich goed voorbereiden op wedstrijden in winterse omstandigheden, getuige de bibberende foto van Henk Kroon in hansopje in de kleedkamer.

Henk Kroons nostalgische klederdracht wordt bij Veteranen 3 zonder morren geaccepteerd. (foto: Maxim Presburg)