E3 verliest met 7-2 van s.v. Loosdrecht E3

Na de mooie overwinning van vorige week stond vandaag de wedstrijd tegen s.v. Loosdrecht E3 op het programma. Een wedstrijd waarin we uiteindelijk met lege handen naar huis gingen. De uitslag geeft niet helemaal de krachtsverhouding weer. Ook al was over het geheel gezien de overwinning van Loosdrecht terecht, toch gingen we niet kansloos ten onder. Loosdrecht was beter in het afronden van de kansen. Het spelbeeld van ons was niet zo flitsend als vorige week, maar bij vlagen werd er wel geprobeerd om goed samen te spelen.

Soms lukte dit en soms ook niet. We hebben over het geheel genomen ook wel kansen gehad, maar zoals zo vaak zat het geluk niet mee. De felheid in met name om als team het proberen terug veroveren van bal ging in de eerste helft niet goed. In rust moest er een donderspeech van de leiders aan te pas komen om de jongens even wakker te schudden. En dat werkte meteen.

Na de rust (ruststand 3-0) kwamen we supergoed uit de startblokken. Er werd goed gestoord en met als resultaat dat we snel in de tweede helft 3-1 maakten. Vol goede moed gingen we op jacht naar de tweede treffer. Ook deze kwam redelijk snel na onze eerste. Helaas had Loosdrecht in de tussentijd ook nog een keer gescoord (4-2). De inzet van onze jongens bleef goed. Jammer genoeg scoorde Loosdrecht in een van zeldzame tegenaanvallen ook de vijfde treffer. Wij konden niet echt meer kansen creëeren en Loosdrecht wist nog twee keer te scoren.

De uitslag was voor ons teleurstellend, maar er zitten in deze wedstrijd ook positieve punten. De strijdlust die we na de rust lieten zien, was goed en mooi om te zien. Alleen hiervoor hadden we meer doelpunten verdiend. Ondanks dat het niet naar wens liep, werd er wel geprobeerd om samen te spelen. Als we volgende week de op dezelfde manier aan de wedstrijd beginnen als vandaag de tweede helft en we hebben wat meer geluk in de afronding, dan kan dezelfde uitslag aan het eind van de wedstrijd op het scorebord staan, maar dan in ons voordeel. De doelpuntenmakers waren Mart en Tom.