E3 wint met dubbele cijfers van CSW E4M

Zaterdagochtend 9 maart. Na een mooie lenteweek mocht de E3 op de regenachtige ochtend thuis voetballlen tegen de de meisjes van CSW E4M. De vorige wedstrijd tegen dit team was geeindigd in 2-2. Dus we waren gewaarschuwd.

We begonnen goed aan de wedstrijd. Er werd lekker fanatiek gespeeld door onze jongens. We kregen wel kansen, maar pech en de keeper stond in het begin nog in de weg. We lieten de moed ziet zakken en dat werd ook beloond. Na een leuke combinatie wist Mart voor ons de score te openen. Het zou voor Mart niet zijn laatste doelpunt zijn in deze wedstrijd.

We gingen door met fanatiek voetballen. Voor de rust wisten we nog 2 keer te scoren.

Na de rust was de tegenstander in het begin wat fanatieker dan onze jongens. Het werd voor ons doel soms erg spannend, maar Tim wist zijn doel ’ schoon’ te houden. Maar gelukkig pakten we de strijdwijze van de eerste helft snel weer op. We gingen weer goed voetballen. We wisten in de tweede helft nog 7 keer te scoren.

De eindstand was 10 tegen 0. Een mooie score. De score was mooi, maar wat vooral goed was deze wedstrijd was het goede samenspelen. Er werd goed naar elkaar overgspeeld en door dit goede samenspel werden de soelpunten gemaakt. Ook werd er goed over de zijkanten (vleugels) gespeeld en vanuit de goede voorzetten werd er ook gescoord. Niet alleen aanvallend werd er goed samengespeeld, maar ook verdedigend droeg iedereen zijn steentje bij. Top.

Als we op deze manier blijven voetballen, zullen we zeker meer wedstrijden winnen. Tim, Mart,Richard, Thomas, Tom, Joost, Aboubakar, Danny en Sten jullie hebben het vandaag super goed gedaan.