E2 laat s.v. Loosdrecht E1 kansloos

Zaterdag stond de eeste wedstrijd na de winterstop op het programma. Best spannend: Jeroen en Guido als nieuwe coaches, voetballen naar de gepromoveerde eerste klasse en enkele niet-topfitte jongens. Achteraf was er weinig aan de hand voor de jongens en de meegeisde supporters. In de eerste helft was er een licht veldoverwicht tegen het fysiek sterke Loosdrecht. Veel kansen werden er nog niet gecreëerd, maar het spel werd steeds beter. De verdediging stond goed, dus het zou wachten worden voordat de makkelijk scorende E2 doel zou treffen. Ruim vóór rust werd het ongeduld van de supporters beloond met een goal van hulpkracht Ruben.

Na een peptalk van de nieuwe coaches gingen onze jongens na rust van start zoals we ze kennen: tikkie-takkievoetbal op zijn Breukelens (gaat goed hoor Guido! (trainer)). Combinaties en positiespel liepen perfect en de E2 kwam dan ook op dreef. In willekeurige volgorde scoorde Ruben nog een keer, ook de verdedigers Thijmen en Thijs pakten een goal mee en Niek zette na drie eerdere goals de eindstand met een mooie stiftbal op 0-8. Dat het een teamprestatie was, was overduidelijk. Tony wilde zelfs nog even linksback spelen, Yassin en Thomas (beiden niet topfit) stonden aan de basis van menige goal. Joris was de schrik van iedere Loosdrecht-aanvaller en bovenal stond Jonas sterk te keepen. Heel alert werden de kansjes van Loosdrecht goed naastgewerkt; de laaste zelfs met zijn neus! Zaterdag a.s. staat de wedstrijd tegen s.v. Argon E1 op het programma. Daarmee is nog een appeltje mee te schillen.

De E2 won met 0-8 bij s.v. Loosdrecht.