Nipte zege eerste elftal in oefenduel bij WV-HEDW 1

Deze oefenwedstrijd werd onder zonnige, maar koude omstandigheden op een glad maar goed bespeelbaar veld gespeeld. Zowel WV-HEDW als FC Breukelen (beiden koploper in hun respectievelijke tweede en eerste klasse) worden ondersteund door ING. In het kader van die vriendschapsbanden werd deze oefenwedstrijd gespeeld. FC Breukelen speelde een sterke eerste helft en de ruststand van 0-2 was verdiend. De tweede helft was voor WV-HEDW en dat resulteerde vlak voor tijd in de verdiende gelijkmaker: 2-2. FC Breukelen ging er in de blessuretijd op links van door en Jacky Castelijns gaf Daniël Kops de kans op 2-3 op een presenteerblaadje. De topscorer ban de eerste klasse A faalde niet.

Uiteindelijk konden beide teams, de supporters en ook de sponsoren wel leven met het resultaat van dan deze nuttige en sportieve wedstrijd. Opmerkelijk was de basisplaats van de nu nog zestienjarige Bob van Tricht. Bob kon terugzien op een meer dan verdienstelijk debuut in de basiself. Daarnaast pakte ook A-junior Jantijn Augustin weer een paar speelminuutjes mee, na eerder doordeweeks op dinsdag te zijn ingevallen tegen Pancratius 1.

12 januari 2013, WV-HEDW 1 - FC Breukelen 1 2-3 (0-2) (oefenwedstrijd)

0-1 Rick de Lange

0-2 Daniël Kops

1-2 Robbert Stuut

2-2 Reinder Berfelo

2-3 Daniël Kops