Leuke remise E7 tegen s.v. Argon E8

De Argonse E8 kwam vol goede moed op de zonovergoten maar koude zaterdagochtend 12 januari naar ons mooie complex aan de Broekdijk Oost. Om 10.00 uur startte de wedstrijd en al snel bleken de mannen aan elkaar gewaagd. Enkele mooie reddingen van Hidde en gemiste kansen van Yassine, Nathan, Moammed, Floris en Dean maakten er een zeer aantrekkelijke wedstrijd van. Bij rust was de stand echter 0-0. Vol goede moed gingen de heren de tweede helft in.

Dankzij goed verdedigingswerk van Bjorn kreeg keeper Hidde wat minder ballen in zijn doelgebied. Halverwege de tweede helft wist Dean met een bijzonder fraaie sliding zijn allereerste doelpunt in de zijn voetbalcarrière te maken. Het publiek was in extase inclusief de tegenpartij uit Mijdrecht. Enkele minuten later kwam de evenwichtigheid tot zijn recht en prikte Argon er snel een doelpunt in. Een geweldige wedstrijd, waarin de jongens van de E7 hebben laten zien groeiende te zijn. Het belooft een mooie tweede helft van het seizoen te worden.