Doelpuntenmachine D6M pas na rust op gang

Na een weekend, waarin de woorden bezinning en respect centraal stonden, was het tijd voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Na een koude trainingsweek van regen, sneeuw en vorst waren de meiden van FC Breukelen D6M er weer helemaal klaar voor. Geen afzeggingen en dus konden we met een volledig fitte selectie aantreden tegen de meiden van CSW D6M. Drie punten halen moest mogelijk zijn, want we hadden ‘onze’ meiden van D7M een paar weken terug flink zien uithalen tegen deze ploeg uit Wilnis.

Misschien was het wel daarom dat het in de eerste helft niet zo gemakkelijk ging. CSW kreeg een aantal aardige kansen, waarvan er zelfs twee op de paal belandden. Toch was het FC Breukelen dat in de eerste helft op een misschien wel onverdiende 1-0 voorsprong kwam. Na een goed gesprek in de rust werd er in de tweede helft vele malen beter gevoetbald. Of dit door de gemaakte afspraken kwam of het in de rust genuttigde fruit van ‘Fruithal Wincoop’, zullen we wel nooit weten. In ieder geval kwam de doelpuntenmachine van de D6M goed op gang en werd het door een aantal wonderschone doelpunten uiteindelijk 8-0. Je zag ‘invalscheidsrechter’, trainer en vader van spitsenduo Plasmeijer glimmen van trots omdat zij - net als alle meiden - prima voetbalden en beiden ook scoorden. Prima gedaan, meiden.

Tijd nu voor vakantie, van school maar ook even van het voetballen. Misschien is het een idee om in de winterstop bij de warme kachel wat te oefenen op het veters strikken. Het aantal losse veters tijdens de wedstrijden is namelijk niet op één hand te tellen. Sms’en, pingen en whats’appen kunnen ze als de besten, maar veters strikken ho maar. Daarom hierbij een veterstrikinstructie.

Alle meiden en ouders, heel fijne feestdagen en een plezierig, gezond en sportief 2013 toegewenst.