Spannende bekerwedstrijd F2 tegen CSW F2

De F2 moest, net als vorige week, tegen CSWF2 spelen. Vorige week wisten onze jongens na een zeer spannende pot in de laatste minuut de winst te pakken door de 2-1 binnen te schieten. Vandaag moesten de beide ploegen weer tegen elkaar en omdat de teams aan elkaar gewaagd zijn, beloofde het een spannende pot te worden. De F2 had vandaag zeven spelers, dus er zou niet gewisseld worden en alle spelers moesten vol aan de bak. De eerste helft had FC Breukelen een licht overwicht, kreeg het een paar goede kansen en wist het team via goed samenspel 1-0 te scoren.

Na de rust begon de vermoeidheid lichtelijk toe te slaan en kwam CSW beter in het spel. Na een paar gevaarlijke situaties was het dan ook raak: 1-1. Net als vorige week waren de teams aan elkaar gewaagd en zou een gelijkspel wellicht op zijn plaats zijn. Maar via een afstandsschot belandde de bal buiten bereik van de doelman van CSW in de kruising en kwam FC Breukelen weer op voorsprong: 2-1. De laatste vijf minuten waren vervolgens zeer spannend. CSW kwam nog dicht bij de gelijkmaker nadat een afstandsschot gestopt werd, eindigde de rebound op de lat en was het gevaar geweken. FC Breukelen moest vol in de verdediging om deze wedstrijd winnend af te sluiten en met kunst-en-vliegwerk lukte dit uiteindelijk. De wedstrijd werd gewonnen doordat iedereen keihard gewerkt heeft. Een superprestatie van de jongens van de F2.