Zwaarbevochten gelijkspel FC Breukelen F6 tegen Wasmeer F8

Na vorige week nipt te hebben verloren in de bekerwedstrijd tegen Wasmeer F7 stond de Breukelse F6 vandaag op scherp om zich niet weer te laten verrassen door de mannen van Wasmeer. Maar ook Wasmeer rook kansen en zij pakten meteen de eerste waarbij keeper Tieme kansloos was. FC Breukelen kwam na een mooie aanval en doelpunt van Romijn al snel weer gelijk, maar moest kort daarna toch nog twee tegendoelpunten incasseren. Gelukkig werd vóór rust nog de aansluiting gevonden en werd er limonade gedronken bij een 2-3 stand.

Na een peptalk van Dennis tijdens de rust gingen de mannen en vrouw van ‘FC Breukelen er vol voor. Binnen een paar minuten had Romijn de gelijkmaker op de slof na een prachtige aanval over de flank via Tyler, Noël en Remco. Kort daarna kwam de F6 zelfs op een 4-3 voorsprong na een mooie dieptepass van Mickey op Tieme waarna Romijn het prachtig afmaakte. Kort voor het eindsignaal maakte Wasmeer een beetje lucky de gelijkmaker, waardoor de punten alsnog eerlijk verdeeld werden. Volgende week uit tegen s.v. Huizen F10. Op papier liggen daar kansen, zeker als ze het goede spel van vandaag weten voort te zetten.