Uitgedunde E3 verliest van Wasmeer E3

Zaterdagochtend kwart voor acht. Het is nog donker en heel stil in Breukelen. Op de parkeerplaats van de AH verzamelen de we ons voor de uitwedstrijd tegen Wasmeer. Het is niet alleen donker, maar ook koud. Met slechts zeven man sterk vertrekken we richting Hilversum. Joost en Aboubakar waren er helaas niet bij. Om kwart voor negen begonnen we aan de wedstrijd. Hij veld lag er mooi wit bij (van de vorst) en het was nog steeds koud. Wasmeer had blijkbaar minder last van de kou dan onze jongens. Zij scoorden al vroeg in de wedstrijd 1-0 en 2-0.

Ook wij kregen in het begin goede kansen. Tom schoot rakelings over. Mart schoot na een mooie pass van Danny ook rakelings over en een schot van Sten ging maar net voorlangs. Met wat meer geluk hadden we het Wasmeer op dat moment best wel moeilijk kunnen maken. Maar zoals zo vaak in deze competitie (tot nu toe) scoort de tegenstander wat gemakkelijker dan wij. Wasmeer scoorde nog een keer: 3-0. Toch wisten we de 3-1 te scoren. Thomas maakte dit doelpunt. We speelden op dat moment met een man minder, omdat Tom geblesseerd aan de kant stond. Jammer genoeg scoorde Wasmeer al snel na onze goal de 4-1. Dit was ook de ruststand.

Na de pauze hadden we een kleine verandering in het team aangebracht. Danny ging in de spits en Mart ging op de plek van Danny spelen. Met een nog geblesseerde Tom aan de kant (hij deed later wel weer mee) wist Wasmeer 5-1 te scoren. Uit een hoekschop van Thomas wist Mart met een mooie kopbal onze tweede treffer te maken: 5-2. Daarna kregen we nog wel een paar kleine kansjes, maar wisten we de rest van de wedstrijd niet meer te scoren. Wasmeer daarentegen nog wel nog vier keer. Eindstand 9-2. Volgende week mogen we thuis tegen s.v. Hertha E2. In de beker hebben we hier net van verloren, dus we hebben nog iets goed te maken. Gaat vast lukken.