Monsterscore F4 tegen Kockengen F2

Afgelopen zaterdag moesten we spelen tegen Kockengen F2. De eerste minuten van de wedstrijd was van onze kant even aftasten en zoeken naar de juiste oplossingen. In die fase was er nog sprake van een wedstrijd, maar algauw daarna waren we oppermachtig. In een tijdbestek van tien minuten hadden we een riante 0-3 voorsprong opgebouwd. We bleven doorgaan en de teller tot de rust stopte op doelpunt nummer zes. Met mooi combinatievoetbal werd Kockengen helemaal dronken gespeeld. In de tweede helft ging onze vaste keeper Nick voetballen en Martijn maakte zeer verdienstelijk zijn debuut als keeper. Om de motivatie wat op te voeren hadden we afgesproken dat we frietjes zouden gaan eten bij dubbele cijfers.

De tweede helft was een kopie van de eerste. Met mooie combinaties werd het ‘vijandelijke’ doel opgezocht. Na tien minuten was het al 0-8. Het leuke was dat Nick ook een doelpuntje meepikte. Even mocht Kockengen hopen op een tegentreffer, maar Martijn hield keurig zijn doel schoon. In de resterende tien minuten wisten we nog maar liefst vijf keer te scoren en een uitslag neer te zetten van 0-13. We waren duidelijk twee, drie maatjes te groot voor Kockengen F2. Na afloop van de wedstrijd hebben we gezellig met zijn allen in de kantine van FC Breukelen frietjes gegeten als beloning voor deze monsterscore.