Veteranen 2 komt tekort tegen slagvaardig VOP Ve1

Na de gelukkige zege op NiTA (3-1), de goede overwinning op Kampong (2-6) en de matige vertoning tegen Rivierwijkers (1-1) mocht het keurkorps van coach Jan het opnemen tegen de vereniging waar Herman J. nog zulke warme herinneringen aan heeft, VOP. De tegenstander bleek in balbezit een bijzonder goede. Ondanks kansen voor Boy en Richard was VOP de eerste helft slagvaardiger door vier keer te scoren, waar enkel Boy zijn eerste competitiegoal tegenover stelde: ruststand 1-4.

De tweede helft kwamen onder andere Nico, Roy en René van der V. ons elftal versterken. Nico en Roy wisten na mooie aanvallen al snel het net te vinden waar Richard de lat trof maar de 3-5 direct hierna gaf de doodsteek. Beide ploegen kregen nog kansjes en kansen, maar alleen VOP wist nog éénmaal te scoren. Moraal van het verhaal: Ve2 moet in balbezit nog een slag slaan wat zal resulteren (wat de kootsj betreft) in nog enkele positiewisselingen. Steun en toeverlaat Raymond “tweet” gaat een verre reis maken; hem zullen we vijf weken moeten missen, maar Jan Hendrik zal op zijn plaats de honeurs naar behoren waarnemen. Complimenten voor Erwin die zijn stinkende best tussen de palen heeft gedaan. Tegen Allen Weerbaar zal het beter gaan.