F4 wint ruim van 's-Graveland F4 en blijft ongeslagen

Afgelopen zaterdag stond er een heuse topper op het progamma en wel tegen ’s-Graveland F4. Onze gasten waren, net als wij, nog zonder puntenverlies. Een belangrijk gegeven vooraf voor een spannende pot voetbal. Alleen had ’s-Graveland pech dat we in de eerste helft onze beste voetbal speelden van dit seizoen. De eerste minuten van de wedstrijd waren we oppermachtig en na tien minuten stonden we dan ook op een comfortabele 3-0 voorsprong. We haalden een hoog rendement uit het aantal kansen dat we kregen. Door goed combinatievoetbal en veel beweging in de ploeg kreeg ’s-Graveland alle hoeken van het veld te zien.

Toch wist de gastploeg uit een counter tegen te scoren: 3-1. We bleven echter gewoon doorgaan en drongen ’s-Graveland algauw weer terug op eigen helft. Vlak voor rust vergrootten we de voorsprong naar 4-1 na een mooi afstandsschot over de keeper heen. Na rust waren we het goede spel uit de eerste helft een tijdje kwijt. De concentratie was wat weg en we waren slordig in de passing. ’s-Graveland zette een tandje bij en na vijf minuten scoorden zij 4-2. Even was ’s-Graveland dicht bij de aansluitingstreffer, maar een goede redding van onze keeper voorkwam dat. Na die grote kans werden weer wakker en trokken we het spel weer naar ons toe. Een voorzet vanaf rechts werd door ’s-Graveland in eigen doel verwerkt: 5-2. In de resterende minuten wisten we nog één maal te scoren en bepaalden de eindstand daarmee op 6-2.

Lekker ontspannen in de rust bij een 4-1 voorsprong.

Tim van der Hart in duel met een speler van ’s-Graveland.