F7: twee keer gedoucht en twee keer afgedroogd

Het zat vandaag niet heel erg mee. FC Breukelen heeft helaas met 0-7 verloren van Wasmeer F9. Het begon al in de tweede minuut toen Wasmeer het eerste doelpunt maakte. De F7 was nog niet helemaal wakker, de bal vloog door een horde verdedigers zo langs Joost de goal in. FC Breukelen vocht terug en kwam weer terug in de wedstrijd, maar helaas werd er niet gescoord en toen Wasmeer in de 15e minuut een tweede doelpunt, scoorde kwamen er snel meer. Het regende honden en katten, zoals de Engelsen zeggen. De jongens kregen op het veld al een gratis (koude) douche en werden door Wasmeer afgedroogd. Gelukkig bleef de stemming goed en werd er nog fanatiek penalty’s geschoten. De scheids had prima werk verricht en zorgde dat er fair gespeeld werd. Volgende keer zijn er weer nieuwe kansen. Zet hem op mannen!