F2 laat op stoom in thriller

De eerste thuiswedstrijd van de competitie stond op het programma tegen de F4 van BFC. FC Breukelen startte slecht. Geen bal kwam aan en de jongens van BFC waren feller en scherper. In de eerste helft kregen onze jongens maar één kans, terwijl BFC het grootste gedeelte van de wedstrijd op de helft van de F2 te vinden was. Dat zorgde voor een ruststand van 0-3. Deze stand leek niet hoopvol voor de nog te spelen tweede helft, echter … vanaf de aftrap begon het langzaam te lopen.

De spelers begonnen goed aan de tweede helft. Vanaf het begin werd er door over te spelen het doel van de tegenstander gevonden: 1-3. Niet veel later werd het door een mooi schot van afstand 2-3 en met nog zeven minuten te gaan kwam de gelijkmaker op het scorebord. FC Breukelen bleef aandringen, zette aan en dat zorgde voor de 4-3 en zelfs de 5-3. Met nog enkele minuten te gaan kreeg FC Breukelen het nog zwaar en dat leverde de tegenstander de ene na andere corner op, maar samen hielden ze stand en was de eindstand in deze thriller en eerste competitiewedstrijd 5-3.