FC Breukelen F4 opent seizoen met 4-0 thuiszege

Na eerst verleden week getraind te hebben, was het afgelopen zaterdag dan zover, de eerste (oefen)wedstrijd van het seizoen. De tegenstander was DWSM F1 uit Maarssen. De eerste minuten van de wedstrijd was een duidelijk geval van aftasten en even wennen aan de nieuwe ploegmakkers, maar al gauw kregen we grip op de wedstrijd, wat resulteerde in aantal kansen. Halverwege de eerste helft kregen de bezoekers een dot van een kans, maar wist die gelukkig voor ons niet te benutten. Na die kans van DWSM waren we wakker en trokken we het spel weer naar ons toe. Kort voor rust werd het harde werken en veldoverwicht beloond met een doelpunt: 1-0! En dat was tevens de ruststand.

Na de rust werd de krachtsverhouding nu ook in doelpunten uitgedrukt. Door goed combinatievoetbal liepen we al snel uit naar 2-0 en 3-0. Even zag het ernaar uit dat DWSM nog tegen zou gaan scoren, maar het vond de keeper op zijn weg. Later was het wel raak, maar dan aan de andere kant. Na een perfect uitgevoerde counter werd de eindstand bepaald op 4-0.