D3 tweede bij Vijfhuizen-toernooi s.v. Nieuwkoop

nieuwkoop.gif

De laatste voetbalbewegingen van de D3 in het seizoen vonden dit weekend plaats op het grote Vijfhuizen-toernooi van de s.v. Nieuwkoop. Afwezig waren keeper Marnix, Ole en Mark. De D3 was ingedeeld bij s.v. Nieuwkoop D3, SCW D1 uit Rijsenhout en r.k.s.v. Altior D2 uit Langeraar.

De eerste partij werd er lekker fris gevoetbald tegen Nieuwkoop D3 dat enkele reuzen had opgesteld. De uitslag hier was 1-1, de Breukelse gelijkmaker werd gemaakt door Jelle die een prachtige voorzet van Nick bij de tweede paal koppend afrondde. De tweede wedstrijd traden we aan tegen de latere toernooiwinnaar SCW D1. Ook nu kwamen we weer achter, maar Dax maakte snel gelijk. Daarna wist SCW weer het doel te vinden (2-1) waarna FC Breukelen een terechte penalty kreeg. Jelle miste helaas vanaf elf meter. Het voetbalspel van onze kant was deze partij helaas een stuk minder dan in de openingswedstrijd. De laatste match was tegen Altior D2 dat een heel handige kleine linksbuiten had en een prima spelverdeler op het middenveld. Tim werd als mandekker op de linksbuiten gezet en de kleine man werd bijkans knettergek van het stoorwerk van onze beul; hij kwam er niet aan te pas (op een enorme kans vlak voor tijd na).

Hoewel Altior D2 het betere van het spel had, vocht de D3 weer ouderwets voor elke meter. Via een snelle aanval over links en met een stijlvol passje buitenkant rechts zette Jayson Bram alleen voor de keeper. Even leek Bram te aarzelen, maar ook de keeper schrok en liet de bal doorrollen. Bram pikte snel het leer op en schoot uit de draai hard de 1-0 binnen in het lege doel. Even later trok Tim mee naar voren en werd omver gekegeld met een klassieke elleboogstoot. De scheidsrechter liet doorspelen en de pass op Tim kwam hierdoor bij een volledig vrijstaande Jayson terecht. Die kon de bal nog even goed leggen en vervolgens met een streep 2-0 scoren. Dit was ook de eindstand.

Een prima afsluiting van het seizoen. Dank aan s.v. Nieuwkoop voor hun uitstekende toernooiorganisatie en de prachtige teamfoto (voor iedere speler één!!!).

2012-05-19_d3_toernooinieuwkoop.jpg

De D3 werd keurig tweede bij het Vijfhuizen-toernooi in Nieuwkoop.

Staand: Nick Verbeek, Nino Heus, Tim Alkemade, Thomas Janssen, Jayson Visser, Tigo Coerse en Wesley Kooijman.

Zittend: coach André de Hollander, Bram de Hollander, Melle Valkenburg, Daan van der Sluys, Jelle van Delft, ax Wieman en coach Juan Janssen.