E1 wint niet van kampioen VVIJ E2

Het laatste FC Breukelen E1-verslag dateert alweer van vóór de uitwedstrijd tegen VVIJ E2, de tegenstander van afgelopen zaterdag. Die wedstrijd ging toen vrij kansloos met 8-1 verloren. In de tussenliggende weken was er eerst nipt verlies thuis tegen Wasmeer E1: 2-3 (goals: Jochum 2x), gevolgd door winst uit tegen CSW E2: 1-4 (goals: Thijs 2x, Olivier (E2) 1x, ed). Onze tegenstander zaterdag was inmiddels kampioen en kon niet meer ingehaald worden. Afwezig eerste helft was Jochum (mee met de D1) en weer op terug voor wat speelminuten na een lange afwezigheid: Destin! Een heuglijk feit.

FC Breukelen speelde een goede eerste helft tegen VVIJ in een fantasieopstelling. Er werdt lekker overgespeeld, maar de overtuiging ontbrak een beetje waardoor er wel kansen ontstonden maar geen goals. VVIJ scoorde wel makkelijk en bij rust stond er al een stand van 2-5 op de borden. Tweede helft een niet heel ander beeld, wel kansen voor FC Breukelen maar geen goals. VVIJ scoort nog wel een keer en de eindstand werd daarmee 2-6. Wij feliciteren VVIJ E2 met het kampioenschap! Dit was ook onze laatste competitiewedstrijd. Er volgen nog een paar toernooien, oefenwedstrijden en dan volgt weer de lange stilte …

Wat hebben we gezien dit jaar? Wisselende resultaten, goede wedstrijden maar ook mindere. In de eindrangschikking hebben we onszelf wat tekort gedaan met slechts een vijfde plaats. Als team zijn we gegroeid, wat heerlijke wedstrijden heeft opgeleverd. Ook individueel is er bij iedereen veel progressie te zien geweest, het hele seizoen door. Dat samen is de winst van het afgelopen jaar!