E1 laat sterk spel zien tegen s.v. Ouderkerk E1

ouderkerk.jpg

Zaterdag stond voor de E1 de thuiswedstrijd tegen s.v. Ouderkerk E1 op het programma. Twee weken terug werd uit vrij kansloos verloren met 5-1. Met de goede wedstrijd vorige week tegen v.v. Nederhorst E1 in het hoofd de opdracht daarop voort te bouwen, scherp beginnen, druk zetten en veel feller erin dan in de vorige ontmoeting! Ouderkerk, nu de koploper, kwam voor drie punten, dat was duidelijk. Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd. Mooi om te zien dat we dit keer er direct allemaal stonden, waardoor er een heel andere wedstrijd te zien was dan twee weken terug.

Ouderkerk had moeite de snelle spitsen te bereiken, op hun helft werd het voetbal ze al moeilijk gemaakt. Toch was het Ouderkerk dat als eerste via de handen van Daan het net vond: 0-1. FC Breukelen had het even moeilijk, maar herpakte zich snel en bekroonde een sterke eerste helft met een mooi uitgespeelde goal van Ezra: 1-1.

Het goede spel werd de tweede helft voortgezet en een interessante wedstrijd ontspon zich. De koppeltjes die op het veld ontstonden, de individuele duels en twee ploegen die voor de winst gingen. Kansen over en weer, FC Breukelen kwam een aantal keren goed weg bij uitvallen van Ouderkerk. Ook FC Breukelen creëerde een aantal goede kansen, maar faalde helaas in de afwerking. Uiteindelijk moesten beide ploegen genoegen nemen met een punt, 1-1 was de eindstand.

Voor FC Breukelen voelde dat als winst, bij Ouderkerk overheerste teleurstelling. Ik denk dat 1-1 een terechte uitslag was voor een mooie wedstrijd. Volgende week geen wedstrijd, maar eieren zoeken, daarna uit tegen de nieuwe koploper VVIJ E2. Weer een mooie kans te laten zien dat we gegroeid zijn!

Goals E1: Ezra.

Man of the Match: Roger Kalkman.