Zevenklapper bij F6

Vanmorgen stond de uitwedstrijd bij de meiden van Victoria F20M op het programma. In de najaarscompetitie werd er nog nipt verloren (3-2) en twee weken geleden werd er na een zenuwslopende wedstrijd thuis gewonnen (4-2). Oftwel: het zou wel weer eens een spektakelstuk kunnen worden. De eerste helft wisten de jongens door goed overspel en veel inzet op een verdiende 0-1 te komen. Victoria was dan ook amper bij het doel van FC Breukelen geweest. Na de rust gingen ze echt los. Na goed samenspel kwam de één na andere kans en dit resulteerde uiteindelijk in een waar doelpuntenfestijn. Het ene doelpunt was nog mooier dan het andere en iedereen droeg zijn steentje bij aan deze mooie en terechte overwinning van 0-7.