Zware week voor A1

Afgelopen week speelden de A1 twee uitwedstrijden tegen naaste concurrenten. Dinsdagavond werd koers gezet naar Hooglanderveen, zaterdag was FC De Bilt A1 de tegenstander. De twee wedstrijden leverden maar één punt op. Vooral het gelijkspel tegen Hooglanderveen A1 was teleurstellend. Met nog een kwartier op de klok stond de A1 met 1-3 voor. Toch slaagde Hooglanderveen er nog in de stand gelijk te trekken. Twee momenten van onoplettendheid in de FC Breukelen-achterhoede bezorgden Hooglanderveen een punt.

Omdat de ploeg geplaagd wordt door ziekte, blessures en schorsingen speelden Dion en twee B-spelers mee. Tijdens de wedstrijd viel Nino uit met een enkelblessure en moest Dominique, halffit, invallen. Kortom: kommer en kwel, maar toch nog een punt.

Ook tegen FC De Bilt A1 beschikte het team maar over twaalf spelers. In de eerste helft viel er voor de meegereisde supporters weinig te genieten. Beide teams kregen weinig kansen en scoorden uit de niets een goal. De 1-1 ruststand was dan ook terecht. In de tweede helft was FC De Bilt de sterkste en wist naar 4-1 uit te lopen. Onze A1 had de kracht niet meer om zich in de wedstrijd terug te vechten. Teleurgesteld werd koers gezet naar Breukelen. Volgende week is er geen wedstrijd voor de A1. Hopelijk dat het team na een week rust en herstelt van ziekte en blessures de laatste drie wedstrijden van de competitie nog voluit voor de punten kan gaan.

Foto’s wedstrijd tegen FC De Bilt: Nico van Stroe.