E1 blijft winnen

Na de zeer verdiende overwinning tegen Wasmeer E1 uit van vorige week, stond vandaag de thuiswedstrijd tegen CSW E2 op het programma. Hoewel onderaan op de ranglijst, een niet te onderschatten ploeg, want twee keer nipt verloren en voor de winterstop als tweede geëindigd in de poule van onze E2. Onze E1 heeft inmiddels goed door hoe je scherp aan een wedstrijd moet beginnen. Vanaf de eerste minuut werd goed druk gezet en viel er prachtig combinatievoetbal te zien. De eerste (halve) kans was voor CSW, maar daarna was het 25 minuten FC Breukelen wat de klok sloeg.

Met een zeer betrouwbare keeper, geconcentreerde verdedigers en gretige aanvallers werd de ene na de andere mooie aanval op de mat gelegd, en werd CSW in de eerste helft compleet zoek gespeeld. Ruststand 5-0. De beste wedstrijdhelft van de E1 tot nu toe! Niet alleen het aanvalsspel was prima in orde, wat ook in deze wedstrijd weer opviel was de saamhorigheid en teamspirit die de jongens lieten zien. Er werd voor elkaar gewerkt en positief gecoached.

Ook na rust hetzelfde beeld met een geconcentreerd en goed voetballende E1. De voorsprong werd verdubbeld naar 10-0. Daarna even een moment van een mindere concentratie, waardoor CSW iets terug kon doen en (helaas) twee keer scoorde. Maar het slotakkoord was weer voor FC Breukelen. Eindstand: 11-2 en een zeer tevreden en voldaan gevoel bij spelers, begeleiders en supporters. Er begint iets moois te ontstaan …

10 maart 2012, FC Breukelen E1 - CSW E2 11-2 (5-0)

Thijs 4, Levi 3, Jochum 2, Tieme 1, Ruben 1.

Man of the Match: Tieme Neijenhuis.