Onnodig verlies A1

Na vier overwinning op rij verloor de A1 zaterdag met 1-3 van v.v. De Meern A2. Zonder De Meern te kort te willen doen een onnodige nederlaag. De laatste weken speelde de A1 heel aardig en ondanks dat het Dion moet missen, kreeg het team weinig goals tegen. Vandaag haalde echter bijna niemand zijn normale niveau en was de ploeg niet scherp in de duels. In de eerste helft gebeurde er eigenlijk weinig en stonden de keepers meer van het fletse zonnetje te genieten dan dat ze in actie moesten komen. Met een logische 0-0 werd dan ook de kleedkamer opgezocht.

Na rust viel er vooral voor de De Meern-supporters meer te genieten. Zij zagen hun ploeg drie maal scoren. Helaas wist onze A1 maar één maal het net te vinden, zodat het duel in een teleurstellende nederlaag eindigde. De A1 verspeelde door deze nederlaag niet alleen de aansluiting met de top drie. maar ook de koppositie in de tweede periode. Al met al een teleurstellende middag. Volgende week is het team vrij, daarna staat de lastige uitwedstrijd tegen Hooglanderveen op de rol. Hopelijk laat de ploeg dan weer zien waar toe het in staat is. Joarno ontbrak wegens ziekte. Het team wenst hem beterschap en hoop dat hij weer snel fit is.

Foto’s: Nico van Stroe.