Veteranen 3 opgerold door RKAVIC Ve1

rkavic.jpg

Over deze wedstrijd kunnen we kort zijn. Volstrekt kansloos verloor Veteranen 3 met 7-1 van RKAVIC Ve1. Op een afgrijselijk slecht veld met molshopen, kuilen en enkelhoge pollen op het overigens mooie sportcomplex van de Amstelveners werden de witten tachtig minuten lang van het kastje naar de muur gestuurd en met de rug tegen diezelfde muur gezet. Dit veteranenteam (net als koploper TOV Ve1) is voor de overige teams eenvoudigweg een maatje te groot. Ze passen met gemak in de klasse van onze Ve1 (35plus), want conditioneel en fysiek kunnen deze mannen stuk voor stuk drie dagen achter elkaar door voetballen.

Dolgetikt

De rust werd na een bombardement aan kansen bereikt met een 3-0 achterstand. Overigens had Joost bij 1-0 een dot van een kans op de gelijkmaker, maar hij schoof van dertien meter de bal eerst tegen de paal, waarna deze voorlangs het doel rolde en naast de andere paal achter de doellijn tot stilstand kwam. Het zou allemaal te veel van het goed zijn geweest. Na de thee lukte het Joost nog wel met een punter van een meter of twintig de RKAVIC-doelman te passeren en ook Jan en René kregen enkele mogelijkheden. Maar rond die kansjes werden we compleet dol getikt en dat de teller op 7 bleef steken, mag een wonder heten en is ook te danken aan een weer geweldig keepende Jaap (die er in de thuiswedstrijd in zijn eentje voor zorgde dat het 1-1 bleef!).

De vorst komt eraan

Volgende week kunnen we goede zaken doen tegen onze vrienden van JSV uit Nieuwegein, maar gelet op de komende vorstperiode zou die wedstrijd zomaar kunnen worden afgelast.

28 januari, RKAVIC Ve1 - FC Breukelen Ve3 7-1

1-0, 2-0, 3-0 RKAVIC

3-1 Joost

4-1, 5-1, 6-1, 7-1 RKAVIC

Opstelling

Jaap, Martin, Ton, Henk, Ben, Richard, René, Gertjan, Jurg, Jan en Joost. Wissels: Maxim, Piet.