Verdienstelijk gelijkspel A1 in oefenwedstrijd

Na de kerststollen, de oliebollen en het vuurwerk is voor de A1 de voorbereiding op de tweede seizoenshelft begonnen. Deze week werd er hard getraind en zaterdag speelde de ploeg een oefenwedstrijd tegen FC Delta Sports'95 A1.

De eersteklasser uit Houten bleek een perfecte tegenstander. Een goed voetballende ploeg met weinig zwakke plekken. Vanaf de aftrap bleek dat de teams gelijkwaardig waren. Voor de toeschouwers was de wedstrijd het aanzien meer dan waard. De A1 bevatte deze keer een aantal B1-junioren: Scott, Bob en Hans lieten zien dat ze klaar zijn om volgend seizoen vaste waarden in de A1 te worden.

Vooral de eerste helft speelde de A1 sterk en kwam verdiend op een 1-0 voorsprong. Na een mooie combinatie schoot Martijn de bal tegen de touwen. Ook FC Delta Sports'95 kreeg wat kansen, maar Nick slaagde erin zijn doel schoon te houden. Na de thee voerde Ronald wat wissels door en ook de tegenstander verving een aantal spelers. Het spelbeeld werd daardoor wat rommeliger, maar nog steeds het aanzien waard.

Naarmate de tweede helft vorderde, werd FC Breukelen wat sterker en kreeg het een paar mooie kansen. Helaas stond het vizier van de spitsen niet op scherp. Omdat FC Delta Sports'95 het net wel wist te vinden, stond er na negentig minuten een 1-1 eindstand op het bord. Al met al een terechte uitslag waar beide teams mee verder kunnen. Hopelijk weten de jongens deze lijn in de competitie voort te zetten. Wie weet waar de ploeg dan nog toe in staat is.

Foto’s: Nico van Stroe.