FC Breukelen D4 winterkampioen en bekert verder

wasmeer.png

De D4 is door haar ongeslagen status in de competitie officieel winterkampioen. Een prestatie waar de jongens, hun supporters en hun coaches echt supertrots op zijn. Alleen s.v. ’s-Graveland D3 was een gevaarlijke concurrent, maar onze mannen wisten hen in een superspannend rechtstreeks duel met 3-2 te verslaan. In de bekercompetitie is de D4 ook ongeslagen de poule doorgekomen, waardoor zij in de volgende ronde belandden: de knock-outfase.

Afgelopen weekend werd er fel gestreden om zelf niet knock-out te gaan. Het werd tegen h.s.v. Wasmeer D5 een spannende wedstrijd waarbij wij eerst met 0-1 en later met 1-2 achterkwamen. Gelukkig heeft elke speler zijn talenten en inzet aangeboord om de vele toeschouwers van deze wedstrijd uitstekend te vermaken. Splijtende passes van de middenvelders, wonderschone doelpunten van de aanvallers en supergoed afweergeschut van de verdedigers maakten dat wij uiteindelijk de wedstrijd met 4-2 winnend hebben kunnen afsluiten.

Mannen, dank zij jullie inzet en enthousiasme zijn jullie supporters en coaches ongelooflijk trots op jullie. Er is veel gebeurd het afgelopen seizoen in positieve en negatieve zin, maar uiteindelijk is het spelplezier boven komen drijven en heeft dit geresulteerd in leuke en spannende voetbalpartijen waar menigeen graag (soms hééééééééél erg) vroeg zijn bed voor uit wilde komen. Dat belooft wat voor 2012!