PVCV A1 - FC Breukelen A1 2-4

Na de 2-2 vorige week tegen v.v. De Meern A2 wist onze A1 zaterdag weer een overwinning te boeken. Tegen hekkensluiter PVCV A1 werd het in Vleuten 2-4. Een overwinning die eigenlijk veel hoger had moeten uitvallen. Bij rust stond er een mooie 0-4 tussenstand op het bord en gezien het vertoonde goede spel rekenden alle supporters op een grote overwinning. Het zou echter heel anders lopen. Voordat iedereen zijn plaats langs de lijn weer had ingenomen scoorde PVCV 1-4.

Het bleek het begin van een uitermate zwakke tweede helft, waarin de A1 steeds slechter ging spelen. Er werd te veel gelopen met de bal en de voorwaartsen misten een paar geweldige kansen. De tegenstander bleef loeren op een spaarzame kans. Toen die zich voordeed, was het meteen raak. De 2-4 tussenstand schudde FC Breukelen echter niet wakker. Het bleef kansen missen en matig voetballen. Gelukkig slaagde de ploeg erin de voorsprong tot het eindsignaal vast te houden.

Ondanks de matige tweede helft stapte de ploeg, onder aanvoering van uitblinker Dion, tevreden van het veld. Door de overwinning blijft de A1 ver weg van de onderste plaatsen en kan het voorzichtig omhoog kijken. Volgende week is de ploeg vrij. Zaterdag 29 oktober komt subtopper De Bilt A1 naar de Broekdijk. Ik verwacht veel supporters langs en een gemotiveerde en scherpe A1 binnen de lijnen.

Foto’s: Nico Huf.