E1 te sterk voor Buitenboys E4

Vandaag weer eens een thuiswedstrijd, rodelantaarndrager Buitenboys E4 komt op bezoek. Kijkend naar de uitslagen moet deze tegenstander aan de zegekar gebonden kunnen worden. Wel zaak om scherp te beginnen, want ook wij hebben deze competitie nog geen punten kunnen bijschrijven.

Onze mannen, vandaag in het blauw gekleed, starten toch weer iets te slap en komen al vroeg met 0-1 achter. De E1 schrikt er vandaag gelukkig niet echt van en laat het niet verder dan die ene goal komen. De eerste helft wordt gebruikt om Buitenboys op een 3-1 achterstand te zetten. Levi moet met een blessure naar de kant en kan helaas de wedstrijd niet uitspelen, we hopen dat hij snel weer terug is!

Met 3-1 kan de wedstrijd nog alle kanten op, dus onder toeziend oog van buddy Peter Kamp wordt de rust gebruikt om dit duidelijk te maken. In een enorme regenbui is het weer Buitenboys dat als eerste scoort: 3-2. Toch even angst, maar daarna drukt FC Breukelen het krachtsverschil ook in doelpunten uit en loopt uit naar een 6-2 winst. Keeper Daan moet nog even van het veld voor verzorging wat stand-in Jochum de kans geeft ‘zijn nul’ te houden.

Een paar mooie goals hebben de toeschouwers gezien, vooral die van Ezra in de eerste helft mocht er zijn. Feit blijft wel dat het er veel meer hadden moeten zijn tegen deze tegenstander. De eerste competitiewinst mag echter bijgeschreven worden en daar zijn we erg blij mee!

Goals E1: Ruben (2), Jochum (2), Ezra en Thijs.

Man of the Match: Jochum Korzelius.