Gelijkspel F7 voelt als overwinning

Zaterdagmiddag, de warmste 1 oktober ooit, treden onze F7-mannen aan tegen Altius F7. Het Altius-team begroet ze met de woorden “Wij gaan winnen”. Oeps …en ze zijn ook wel erg groot. Na een peptalk van trainer Arco gaan de mannen van start. Ze vechten als leeuwen. Door keihard te knokken weten ze meer kansen te creëren dan de tegenstanders. Als David de openingstreffer scoort, begint het team helemaal goed te draaien. Wanneer de aanval een keer een bal verliest, staan Jort en Thieu op hun plek om Altius te stoppen en de bal weer naar voren te brengen, naar Tim en Nick.

Na de rust wordt het door Colin al snel 0-2. Dit geeft ze vleugels en Altius komt tien minuten lang niet meer van zijn eigen helft af. Dan echter begint het verschil in leeftijd en lengte de F7 parten te spelen. Ze raken vermoeid, waardoor Altius in de laatste minuten twee keer vrij voor de keeper komt. Hierdoor wordt het uiteindelijk 2-2. Maar de F7-mannen gaan trots van het veld, ze hebben alles gegeven! Een mooi gelijkspel dat voelt als een zege.

De prachtige foto’s zijn van Danielle Boekeloo.