FC Breukelen D5 op bezoek bij FC Utrecht - Heracles Almelo

Vorige week kreeg de D5 van FC Breukelen met achttien kaarten voor de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen Heracles Almelo de kans om professioneel voetbal van dichtbij te bewonderen in stadion de Galgenwaard. Op zondag 18 september gingen dertien kinderen en vijf volwassenen op weg naar de wedstrijd in Utrecht. Het was een mooie dag, deels bedekt en vaak zonnig, en tot genoegen van de kinderen werd het een spannende wedstrijd.

Heracles Almelo begon aanvallend maar kwam niet tot scoren. FC Utrecht-aanvaller Alexander Gerndt scoorde wel de 1-0. Daarna kwam de gelijkmaker van Heracles Almelo (door Kwame Quansah) en zelfs de 1-2 nog vóór rust (Glynor Plet). Na de rust was er weer dreiging van Heracles Almelo, maar gelukkig scoorde Nana Asare vroeg in de tweede helft de 2-2. Daarna waren er aan beide kanten volop kansen, maar bleef het bij 2-2. Bij deze wil ik namens de kinderen van FC Breukelen D5 FC Utrecht en het bestuur van FC Breukelen bedanken.