C1 zet Amstelveen opzij en haakt aan...!

Vandaag de derde wedstrijd in de competitie; na een (onnodige) nederlaag en een (verdiende) overwinning stonden we in de middenmoot, tezamen met de tegenstander van vandaag. Een aardige ploeg, toch niet goed genoeg om de witte leeuwen (vandaag in het blauw) te verslaan.

Zonder Justin en de voorlopig geblesseerde Max (op krukken in de dug-out) speelde Breukelen vandaag echter een zeer slordige en rommelige wedstrijd (dit heeft uw verslaggever uit de derde hand). Ondanks dat kwam de C1 aan de leiding via Olivier en werd er een mooie aanval en doelpunt (Chris) tot ieders verbazing wegens buitenspel afgekeurd. Als ik alle toeschouwers en spelers moet geloven, was dit absoluut onterecht… Ruststand 1-0.

Na de rust eenzelfde beeld. We kennen dat nog uit de twee bekerwedstrijden die daardoor onnodig lang spannend bleven. Toen ondergetekende op het terrein aankwam en er pakweg nog vijftien minuten te spelen waren, begon het plots te lopen. Eerst een schot (of was het nou een voorzet?) van “Leo” (de nieuwe bijnaam van Mels wat staat voor Lomp En Onbehouwen) die over de keeper het doel inzeilde: 2-0. Toen een paar prachtige en snelle aanvallen die vervolgens door Olivier (3-0), Roy (4-0) en Jesse (5-0) werden afgemaakt. De score had nog veel hoger uit kunnen vallen als de afronding nog wat minder nonchalant was geweest. Aan de andere kant had ook Amstelveen gemakkelijk een doelpuntje mee kunnen pakken. Eindstand 5-0. Hiermee haakt Breukelen voorlopig weer aan bovenin.

Volgende week treffen we uit het nog ongeslagen CSW. We weten uit de bekercompetitie dat dit een fysieke en goed voetballende ploeg is waartegen we genoeg kansen kregen.

17 september 2011: FC Breukelen C1 - Amstelveen C1: 5-0 (1-0)

Overige uitslagen: Jong Aalsmeer United C1 - Maarssen C1: 0-6, Hoofddorp C3 - CSW C1: 0-3, de Meern C2 - Argon C2: 4-4, FC Amsterdam C1 - DIOS C1: 2-1, De Dijk C1 - Elinkwijk C2: 1-0.