Sporting’70 A1- FC Breukelen A1 rust 1-0, eind 1-2

Ook de A1 is alweer enkele weken actief op de velden. Na de goede prestaties van de A1 van vorig seizoen, probeert ook dit team te promoveren naar de hoofdklasse. Er werden een aantal oefenwedstrijden gespeeld en twee bekerwedstrijden. De resultaten waren wisselend. Het team moet duidelijk nog aan elkaar en de nieuwe leiding wennen. Trainer Ronald en leider Eric doen er echter alles aan om het team klaar te stomen voor weer een seizoen presteren.

In de eerste competitiewedstrijd tegen VVZA A1 werd vorige week met 1-1 gelijk gespeeld, afgelopen zaterdag werd met 1-2 gewonnen van Sporting’70 A1. In beide wedstrijden kwam de ploeg op een 0-1 achterstand. Gelukkig wist de A1 zaterdag de wedstrijd na de rust in hun voordeel te beslissen. Aanvoerder Dion schoot een strafschop tegen de touwen en wist te profiteren van een misser van de Sporting-keeper. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en voor de neutrale toeschouwer was een gelijkspel een goede weergave van de verhoudingen in het veld geweest. Gelukkig tellen alleen de doelpunten, zodat de jongens met een tevreden gevoel om half acht(!) huiswaarts keerden. (De wedstrijd begon pas om 17.00 uur. Voor de meegereisde supporters was het dus in de rust “snel even een bammetje naar binnen werken“.) Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Saestum op de rol. Aanvang 12.30 uur. U bent gewaarschuwd.

Enkele foto’s van het duel zijn gemaakt door Nico van Stroe.