E1 onverslaanbaar bij Verenigingscup 2011

Bij het laatste kunstje van de E1 dit seizoen hebben de mannen van de coaches Erno en Sjaak op een geweldige manier laten zien wat ze kunnen. Door vier puike overwinningen eindigden de jongens als eerste in de poule van E1-teams tijdens de massaal bezochte FC Breukelen Verenigingscup 2011.

Frappant: op de allerlaatste dag dat je als E-pupil voetbalt, mag je dan eindelijk aantreden op het fraaie hoofdveld van FC Breukelen. De jongens stonden te trappelen. Lekker, zo vlak voor het volle terras en de kantine je kunsten laten zien.

Als eerste werd BFC E3 uit Bussum vrij eenvoudig met 3-0 verslagen. Het was nog even wennen, zo in de warmte aan de Broekdijk. Daarna volgde de bekende tweestrijd met FC Breukelen E2. Ook dat werd een ruime 3-0 zege voor de E1. De laatste poulewedstrijd ging tegen het ijzersterke Fortius E1 uit Amsterdam. Uw schrijver had elders zijn partijtje gefloten en kwam pas kijken toen de jongens al met 0-1 achterstonden. Oei. Maar vanaf het moment dat hij ging zitten, kreeg onze E1 vleugels. Via onder meer een geweldige stiftbal van Jordi H. liepen de mannen uit naar een gedegen 3-1 winst. De E1 was nu eerste in de poule, Fortius E1 was tweede. Het wedstrijdschema bepaalde dat we nogmaals tegen elkaar moesten spelen. Ook dit werd een loodzware partij die dankzij een goal van Jop met 1-0 werd gewonnen. In poule A waren we als eerste geëindigd.

Zoals u weet, werden alle resultaten van alle teams op een ingewikkelde manier bij elkaar opgeteld. Hierdoor haalde FC Breukelen een prachtige tweede plek bij FC Breukelen Verenigingscup 2011. De mooie resultaten van de E1 zullen daar zeker aan hebben bijgedragen. Spelers, begeleiding en ouders van de E1 danken de toernooiorganisatie voor een geweldig voetbalevenement.

cimg4319.jpg

De E1 van FC Breukelen seizoen 2010-2011. De jongens beleefden een heerlijk seizoen. Nog éénmaal in de vertrouwde samenstelling.

Staand: Sam Rockx, Bob Keuning, Bobby van der Post, Jochum Korzelius.

Zittend: Jayson Visser, Jordi Hahury, Guido de Ridder, Jop van Geffen, Jordi Grilk.

Foto: Eveline de Winter.

Dag seizoen 2010-2011

En nu zit het seizoen 2010-2011 erop. De tenues nog eenmaal wassen en dan inleveren bij de leider. We nemen afscheid van het E-voetbal. Volgend jaar naar de D, op het grote veld. Het is een fantastisch seizoen geweest met twee keer een prachtige tweede plaats in de competitie. Met enerverende toernooien. Met een succesvol wintertoernooi in de zaal. Met heel veel trainen en wedstrijden. Met twee hartstochtelijke trainer-coaches. Met leren, vallen en opstaan. En niet te vergeten met een grote groep enthousiaste (groot)ouders langs de lijn. Ondergetekende vond het een feest om erbij te zijn. Iedereen nog flink je best doen op school, voor straks een fijne vakantie en graag tot volgend seizoen!