Eddy Vorm volgend seizoen ook bij FC Breukelen

Donderdag, na de laatste training voor de nacompetitie wedstrijd tegen Monnickendam, heeft Eddy Vorm bij monde van de nieuwe voorzitter van de Stichting Topvoetbal Breukelen, Jürgen Reiprich laten weten ook volgend seizoen de kleuren van FC Breukelen te “verdedigen”. Dit verdedigen is in zijn geval aanvallen, want de sterke 21-jarige ex-profvoetballer is een echte spits.

In de winterstop leverde Vorm zijn contract in bij FC Magdenburg in Duitsland en keerde terug naar zijn huis in Nieuwegein. Via een vriend die nog in de selectie van het Breukelse CSV Vitesse had gespeeld kwam Vorm in gesprek met FC Breukelen. Vorm besloot het seizoen af te maken bij het in ernstige degradatienood verkerende FC Breukelen en zorgde met zijn goals voor enige lucht in de degradatiestrijd. Daardoor werd in ieder geval directe degradatie afgewend.

Eddy vond zijn plezier in het voetbal weer terug en begint de vereniging met zijn trouwe supporters steeds beter te kennen. Omdat er ook een klik is met de spelersgroep en Eddy graag mee wil helpen aan de doelstelling om binnen 3 seizoenen naar de hoofdklasse te promoveren, was hij er snel van overtuigd volgend seizoen aan te sluiten bij het nieuwe team van coach Willem Leushuis.

Breukelen heeft de selectie voor komend seizoen nu rond als het gaat om de huidige groep, en kan zodoende rustig toewerken naar het slot van de nacompetitie waar de moeilijke opdracht wacht tot behoud van het 1ste klasseschap.