D1 tweede in OSM toernooi

Het bekende Beer Haagedoorn D-E-F toernooi bij OSM'75 in Maarssenbroek was deze (vroege) ochtend de bestemming van de D1. Niet in de vaste bezetting: we moesten maar liefst 4 D2 spelers uit hun bed (letterlijk!) trommelen om toch nog een elftal op de been te brengen. Dat zag er niet zo best uit, en het weer werkte ook al niet mee!

De tegenstanders waren ook van flink formaat: CDW D1 (hoofdklasse), NVC D1 (tegenstander in onze competitie en 2x klop gehad) en de D1 van OSM (ook uit onze poule maar wel beide wedtrijden gewonnen).

In een leuke creatieve opstelling begon de D1 aan de eerste wedstrijd tegen de club uit Wijk bij Duurstede. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op, zonder dat er echt kansen waren. In de tweede helft gebeurde er meer: we kregen een penalty mee, die door Max zeer koel werd ingeschoten. Spoedig hierna kon ook CDW aanleggen vanaf randje 16 meter. Gelukkig voor ons weggekopt en de wedstrijd werd uitgespeeld.

Tegen NVC heeft de D1 het in eerste instantie ook makkelijk en blijft prima overeind. Totdat er een terugspeelbal op onze keeper iets te zacht wordt getikt. De lange aanvaller wist wel raad met dit kadootje. Vervolgens ook nog een eigen doelpunt. Lullig, maar je staat wel 2-0 achter. NVC maakt het vervolgens wel zelf af en zo gingen we met 3-0 van het veld.

De derby tegen OSM is toch wat beladen. In de competitie konden we de wedstrijden net winnen (4-3 en 1-2). We waren benieuwd of dit “andere” D1 team zou presteren. OSM zette flink wat druk en de 1-0 viel redelijk snel. Het duurde even voordat we hiervan waren bijgekomen maar Gino tikte mooi binnen voor de gelijkmaker. In de tweede helft kwamen we op voorsprong door een doelpunt van Max. Maar OSM kwam zeer snel terug en maakte gelijk. Gelukkig nam het team de rust om te blijven voetballen. En dat werd beloond. Jochem zorgde voor de 3-2 en besliste deze wedstrijd met het hoofd. 4-2 uit een corner van Andrew!

NVC en Breukelen beide 6 punten, maar de vrienden uit Naarden wel meer gescoord. Zij dus de beker en wij met een tevreden gevoel naar huis!

Van links naar rechts en van boven naar onder:

Ruben (keeper), Max, Nik, Menno, Valéry

__Andrew, Tim, Duco, Gino, Jochem, Danilo (Dave staat niet op de foto, heeft de laatste wedstrijd moeten missen) __

Invallers Andrew, Jochem, Danilo en Valéry uit de D2: bedankt!

Met speciale dank aan Valéry voor het in 5 minuten klaarstaan nadat we je uit bed hadden gebeld!