A1 zeker nog niet kansloos voor ronde verder voor eventuele promotie

Afgelopen zaterdag speelde de A1 bij FC de Bilt voor de eerste wedstrijd om een plek voor de volgende ronde voor promotie.

De Bilt A1 (wat dit jaar hoofdklasse heeft gespeeld) moest er stevig aan trekken om een goed resultaat tegen onze A1 neer te zetten.

De eerste 10 minuten kreeg Breukelen een 3-tal kansen waarbij 2x de bal net aan de verkeerde kant van de paal rolde en de 3e, een vlammend schot van Ward goed door de keeper werd gekeerd. De rest van de 1e helft was eigenlijk een voortzetting van de laatste weken. Rommelig voetbal, wat ongeïnspireerd ogend en dat terwijl we zo veel beter kunnen. De Bilt kreeg nauwelijks kansen waardoor doelman Sander heel weinig te doen had. Toch scoorde De Bilt in de 44e min. Door balverlies op het middenveld en niet de juiste reactie op het snelle omschakelen van De Bilt was de verdediging verslagen en kon Sander het schot niet stoppen.

Als toeschouwers hoopten we op een betere 2e helft.

Met Scott voor Vincent drong Breukelen direct aan en wat direct resulteerde in een prachtige kans voor Scott, helaas kreeg hij de bal niet goed op z’n schoen en ging de bal hoog over. Breukelen zette wel aan kreeg nog wel wat kleine kansjes maar het was verder niet bij machte om dit om te zetten in doelpunten.

Even gloorde er hoop toen een speler van De Bilt met een rode kaart van het veld werd gestuurd toen hij de doorgebroken Daniël neerlegde, maar er zat helaas niet meer in voor de A1.

Aanstaande zaterdag is thuis om 14.30 uur de return waarin de A1 op jacht moet naar een overwinning. Strijd, passie en willen winnen zijn de sleutelwoorden voor a.s. zaterdag en ze hebben me verzekerd dat die er zeker zullen komen. Ze willen een kroon op hun werk kunnen zetten.

We hopen dat er veel toeschouwers de weg om 14.30 uur naar de club kunnen vinden, ze kunnen uw steun zeker gebruiken.