E1 pakt brons op toernooi bij vv Jonathan

FC Breukelen E1 was zaterdag 14 mei te gast op het goed georganiseerde jeugdtoernooi van v.v. Jonathan in Zeist. Deze club speelt op een schitterend complex bijna in de achtertuin van Slot Zeist. Onze E1 was ingedeeld in de sterkste E-poule met als tegenstanders v.v. Jonathan E1, s.v. Geinoord E2, VVZ’49 E1 en v.v. DOVO E3. Een mooie uitdaging dus op niveau!

De eerste wedstrijd, steeds van twintig minuten, tegen VVZ’49 E1 werd met 3-0 gewonnen door goals van Jochum, Bob K. en Jop. Daarna werd er erg goed gespeeld tegen hoofdklasser v.v. Jonathan met kansen aan beide kanten, maar geen goals: eindstand 0-0.

De derde wedstrijd tegen v.v. DOVO E3 heeft het team wat last van de sterke wind tegen en lukt het allemaal net niet. Er zijn een paar goede kansen voor FC Breukelen, maar DOVO blijft rustig spelen en vindt uiteindelijk wel twee keer het net. Jammer, de kansen waren er wel. Uitslag: 0-2.

Dan gaan de koppies weer omhoog om het toernooi goed af te sluiten tegen s.v. Geinoord E2. FC Breukelen komt daarin eerst nog met 1-0 achter, maar gaat dan helemaal los en speelt de rood-witten compleet van de mat. In twintig minuten wordt het 8-1 voor onze E1. De goals zijn van Jordi H., Jayson, Jochum, Jordi G. en misschien vergeet ik er nog een.

Een waardig besluit van een goed toernooi. Jonathan E1 wordt uiteindelijk de winnaar en FC Breukelen E1 gaat naar huis met het brons.