A1 verdient de slagroom op de taart door nacompetitie te halen

De taart was vorige week al verdiend maar de heerlijke slagroom erop is afgelopen woensdag behaald. Voor de winterstop zag het er niet naar uit dat de nacompetitie gehaald zou kunnen worden. Ze waren min of meer al een beetje afgeschreven.

Daar dachten de heren zelf dus heel anders over. Ze rechten de rug, deden wat ze moesten doen en lieten wat ze moesten laten. Resultaat een prachtig verdiende nacompetitie. Met nog twee wedstrijden te gaan staat de teller na de winterstop op 9 gewonnen en 2 verloren wedstrijden.

Niet met altijd goed voetbal of geweldige inzet maar toch was er altijd wel iets van zelfvertrouwen waardoor de punten werden binnen gehaald.

Een hele knappe prestatie zeker gezien de vele zware blessures van de afgelopen weken en dat de invallers nog 1e en 2e jaars B zijn maakt het nog specialer.

Een hoogte puntje was vorige week woensdag thuis tegen Wasmeer. Wasmeer was de koploper dus de heren hadden niet veel nodig om gefocust te zijn. Er werd dan ook gestreden want er zou en moest gewonnen worden. Zoals het hele seizoen eigenlijk al laat zien is het voetbal niet van een erg hoog niveau en ook in deze wedstrijd was dit het geval maar er was heel veel inzet en strijd. Op basis van die ingrediënten werd de wedstrijd met een 2-1 winst afgesloten. Wasmeer zwaar gefrustreerd want zij hebben hier misschien hun kans op het kampioenschap verloren. De A1 bleef hierdoor bij in de stand.

Afgelopen woensdag speelden ze tegen de nieuwe koploper Zuidvogels. Aangezien er een plek kon worden verdiend in de nacompetitie waren veel ouders en jongelui mee naar Huizen gekomen. Thuis was er met 3-2 van gewonnen dus ……..

Maar nee, het zat er woensdag niet in, Zuidvogels was meer dan een maatje te groot voor de A1. Helemaal overlopen, 1 kans 1 goal en verder hadden ze niets in te brengen. Zuidvogels speelden een fantastische partij. Vroeg in de tweede helft (na de achterstand van 3-1) werden de spelers met pijntjes al snel van het veld gehaald om verdere schade en eventueel kaarten te vermijden, hoewel Lars na nog geen 5 min te hebben gespeeld met een enkelblessure van het veld gedragen moest worden. De A1 speelde de wedstrijd berustend en zeer sportief uit. Gelukkig werden er door de andere teams wat punten verspeeld waardoor de nacompetitie achteraf gehaald bleek te zijn. GEFELICITEERD A1.

Met nog twee thuiswedstrijden voor de boeg kan het team de kroon op het werk zetten. De jongens van de A1 nog eens zien voetballen??? Dat kan.

Dinsdag 3 mei om 19.00 uur is NVC uit Naarden te gast. Zij staan momenteel op de vijfde plaats en zaterdag 7 mei is de laatste thuiswedstrijd tegen SCW A1.

Op 14 mei gaat er waarschijnlijk een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld worden als voorbereiding op de nacompetitie.

De nacompetitie start met een uitwedstrijd op 21 mei en op 28 mei is de return thuis de tegenstander is nog niet bekend.

Wij zien u graag op dinsdag 3 mei a.s.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Nico van Stroe in Huizen, tijdens de wedstrijd tegen de Zuidvogels.