Altius maakt handig gebruik van ziekenboeg A1

De A1 was al 7 weken ongeslagen. Met handen en voeten en vallen en opstaan werden de laatste wedstrijden gewonnen. Toch gaf het spelbeeld de laatste 2 wedstrijden al aan dat het steeds moeilijker zou worden om niet te verliezen. Een reden hiervan is dat de ziekenboeg van de A1 echt overvol is. We zijn zelfs niet in staat om een wissel op de bank te zetten.

Zelfs de spelers met kleine of langdurige pijntjes moeten het veld in. Terrence, Dion, Nino, Martijn en Irvin zijn geblesseerd en zaterdag was Daniël geschorst. De wissels van afgelopen zaterdag kwamen uit de B (Scott, Sjoerd en Joarno die al een belangrijke wedstrijd in de benen hadden).

De A1 kreeg (het altijd lastige) Altius op bezoek, de heen wedstrijd in Hilversum was ook verloren dus moest er gewonnen worden om aansluiting bovenin te houden.

Het werd een slechte wedstrijd die in de 92e min door Altius werd gewonnen met 2-3. Geheel terecht was het niet maar de Altius spelers maakte handig gebruik van het niet koelbloedig uit verdedigen van ons middenveld en verdedigers. Veel spelers haalden hun niveau niet of hadden hun dag niet, veel balverlies en slordig met de passing of afspelen gaven een naar gevoel over deze wedstrijd. Natuurlijk heeft de A1 wel kansjes gehad maar de keeper stond een aantal keren goed op z’n plek.

Wat ik zaterdag ook mistte in het veld was de wil om te winnen. ik durf/wil niet zeggen dat de inzet niet goed was maar het was niet bij alle spelers optimaal. Om in de race te blijven voor een periodetitel of kampioenschap mag dat echt wel beter.

Woensdag is de uitwedstrijd tegen SVM en dan moet er echt gewonnen worden om de bovenste 2 in de stand bij te houden.

Heren succes en laat zien dat jullie zeker strijd kunnen leveren.