Breukelen F7 verliest thuis onnodig van Altius

Zaterdag 9 april speelde de F7 thuis tegen Altius uit Hilversum. Het zou een warme dag worden, echter rond negen uur was het nog erg koud op het veld, dus waar bleef nu die zon?

De eerste tien minuten na de aftrap was het spel vooral op het middenveld te zien. Het was echt een gevecht over en weer, welk team het sterkst zou zijn. Toch lukte het Altius na een gemiste kans de 0-1 te maken. Hier moest wat aan gebeuren! En niet veel later gebeurde het dan ook. Er werd een overtreding gemaakt op Lucio en Breukelen kreeg een vrije trap. Deze werd genomen door Keshia en zij schoot hem hard in de hoek achter de keeper.

Hierdoor stond het 1-1 en lag het spel weer open. Waar Breukelen voorgaande keren van Altius wist te winnen liep het dit keer echter niet zo gesmeerd. Net na rust wist Altius bij hun eerste aanval de bal, welke onhoudbaar was voor keepster Hellen, hoog in het doel te schieten.

Zo kwam Breukelen op een achterstand van 1-2. Quinten en Joost kregen nog wel een kans maar de ballen gingen helaas naast. Breukelen was niet bij machten om de achterstand te keren en moest zelfs waken voor een grotere nederlaag door kansen die gelukkig voor ons niet verzilverd werden door Altius.

Zo zie je maar weer de bal blijft rond en iedere wedstrijd blijft er eentje op zich.