FC Breukelen F3 tegen OSM 75 F4, 4-0

Zaterdag speelde we gelukkig weer eens thuis en dat betekent spelen op kunstgras. De afgelopen uitwedstrijden zijn op gras gespeeld en dat is toch wat anders. Na het gelijkspel vorige week tegen De Vecht waren onze jongens gretig om weer te winnen.

Dat winnen niet vanzelfsprekend zou zijn wisten we ook. De vorige wedstrijd tegen de F4 van OSM 75 werd dan ook net verloren maar deze weedstrijd werd dan ook op gras gespeeld. Nu er op kunstgras gespeeld werd zou OSM een ander F3 zien.

We begonnen met Mika in het doel en zaten direct goed in de wedstrijd. Veel mooie passes werden gegeven en het duurde dan ook niet lang of de 1-0 werd gescoord. Thomas gaf hiervoor de pass vanaf rechts waarna het voor Sten eenvoudig was om met een mooie trap de bal hard in het doel van OSM te schieten.

De F3 bleef druk zetten op OSM en creëerde veel kansen. In een mooi opgebouwde aanval Schiet Lucas op de paal. De afketsende bal wordt door Sten opgevangen die zijn tweede doelpunt van de wedstrijd scoort, 2-0.

Na de rust heeft Simon de keeperhandschoenen aangetrokken en is Mika actief in de aanval. De F3 gaat in de tweede helft door waar ze gebleven waren. Lucas geeft een mooie voorzet aan Eljareau die met een mooi schot de stand op 3-0 zet.

OSM had het erg moeilijk om tot aanvallen te komen. De verdediging stond dan ook goed op te letten.

Op het middelveld werd al vroeg ingegrepen door Jens. Samen met Kerran, die erg goed in vorm was, werd vrijwel iedere aanval verstoord of helemaal te gestopt.

Er kwamen steeds meer counters van onze F3 en in een van deze counters nam Sten de bal mee vanaf het midden van het veld en zette fraai de eindscore van 4-0 op het scorebord.