E1 overklast E2 in derby met 0-6

Een kort verslagje dit keer, want dankzij de naweeën van een keeloperatie midden in de week kon uw schrijver in deze derby nauwelijks een wit (of was het nou een blauw?) shirt van een rijnaak onderscheiden. Narcose en morfine, een pittige cocktail kan ik u verzekeren, ook nog na een paar dagen…

De wedstrijd was eigenlijk niet een echte wedstrijd, want de E1 was zonder de absente Bob K. en Jochum 2 x 25 minuten de bovenliggende partij. Dankzij 3 treffers van Jordi H., 2 van Jayson en 1 van Guido kwam de 0-6 tot stand, maar dubbele cijfers hadden er zeker in gezeten als het vizier… afijn, u kent het cliché. Hoewel, de E2 miste bij 0-1 een strafschop en je weet het natuurlijk nooit als die erin was gegaan. De snoeiharde pegel ketste via de lat het veld weer in.

Zoals gezegd, er werden aan beide kanten talrijke kansen om zeep geholpen. Dat hoort er allemaal bij en een derby zorgt er kennelijk toch voor dat je wat nerveuzer en geprikkelder bent dan anders. Ook moet worden gezegd dat de beide FC Breukelen-keepers Tim en Sam weer prima stonden te keepen.

Volgende week ontvangt de E1 JSV Nieuwegein E3 dat vandaag met 3-2 wist te winnen van De Zuidvogels E2. Nummer 2 tegen nummer 3. Spannend, we verheugen ons erop.

12 maart 2011, FC Breukelen E2 – FC Breukelen E1 0-6

opstelling E1: Sam, Bob v/d P., Guido, Jop, Jayson, Jordi H., Jordi G.

opstelling E2: Tim, Beau, Daan, Floris, Nick, Thomas, Ole, Dion.

(1e h.) 0-1 en 0-2 Jordi H., 0-3 Jayson.

(2e h.) 0-4 Jordi H., 0-5 Jayson, 0-6 Guido.

Man Of The Match: Bob v/d P.

dsc07271.jpg

Winst of verlies, het blijven natuurlijk wel maatjes! Staand: scheidsrechter Rob, Sam, Jordi H., Dion, Ole, Tim, Jayson, Bobby, Beau en Daan. Geknield: Floris, Jordi G., Thomas, Guido, Melle, Jop en Nick. Niet op de foto: Bob K., Jochum en Jelle.

Foto’s: Nico van Stroe.