Breukelen F7 hard gewerkt maar geen punten

Zaterdag 5 maart Breukelen F7 speelt de topper van het seizoen, namelijk tegen de koploper in de competitie ’t Gooi! Dat het een zware pot zou worden wisten we van te voren. Maar waar we de eerste helft van het seizoen met 0-8 weggeveegd werden, waren er nu meer kansen voor Breukelen.

Onze jongens en meiden werkten heel hard tegen het tweedejaars meidenteam. Helaas kregen we de eerste helft toch twee doelpunten tegen maar werd een derde doelpunt met een stevige ingreep van keeper Jelle, die ruim voor het doel op de bal dook, mooi voorkomen.

Na de rust kregen we zeker een aantal kansen. ’t Gooi werd toch wat onzekerder door ons “vechtend” spel. Tegen andere teams wonnen ze met groot gemak maar van de F7 van Breukelen kregen ze veel weerstand en was alles in eens niet zo vanzelfsprekend. Breukelen had gezien het wedstrijdbeeld zeker een doelpuntje verdiend. En Jelle heeft met zijn keepwerk knappe reddingen verricht waardoor de uitslag 0-3 werd. Weliswaar in het nadeel van Breukelen maar onze spelers konden met opgeheven hoofd het veld verlaten.

Volgende week spelen we vol goede moed uit tegen OSM in Maarssenbroek.